Praktijk voor Homeopathie Woudenberg
Alida Nijeboer-Verkerk R.Hom®
Zegheweg 1
3931 MR Woudenberg
T. 033-3030664
info@homeopathiewoudenberg.nl

Parkeren voor de deur.

Telefonisch spreekuur op dinsdag 9.00-10.00 uur (assistente) en woensdag 8.30-10.00 uur (Alida) voor korte vragen en het maken van een afspraak.

Buiten deze tijden kunt u uw bericht inspreken, u wordt dan binnen 24 uur teruggebeld. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden.

Update 1 november 2022: Helaas kunnen wij op dit moment geen nieuwe patiënten inschrijven in onze praktijk. Omdat wij kwaliteitsvolle homeopathie willen blijven leveren, met voldoende aandacht en tijd per patiënt, zijn wij genoodzaakt opnieuw een patiëntenstop in te voeren. Houd deze website in de gaten wanneer wij weer nieuwe patiënten kunnen inschrijven.

U kunt op www.nvkh.nl kijken voor een overzicht van klassiek homeopaten in Nederland. 

Jaarlijks worden diverse bij- en nascholingen gevolgd en wordt deelgenomen aan intercollegiale- en intervisiewerkgroep-bijeenkomsten.

Indien door ziekte of andere oorzaken consulten/behandelingen niet kunnen plaatsvinden, kan een collega-homeopaat voorgesteld worden om de behandeling over te nemen. Er is een samenwerkingsovereenkomst met collega-homeopaten. U wordt dan tijdig geïnformeerd.